Cari kami di

Nama:
Alamat Emel:
   

Hermes Birkin Bag

Hermes Bags

Hermes Kelly Bag

Every piece of

Hermes leather bag

just like

Hermes Birkin Bag

in the beginning of the birth, is closely linked to the pulse of the times. For meet more and more women's dream we offers various

Hermes bags

include

Hermes Birkin Bag

,

Buy Hermes Birkin Bag

and

Hermes Kelly Bag

online for sale now.

Buy Hermes Kelly

in our site now. Go to Hermes world and enjoy it.

Longchamp Le Pliage
As a professional bag site we also serve you our dear customers with

Longchamp Le Pliage

bags. Longchamp is a famous brand in France which has designed

Longchamp Le Pliage

and other series bags.

Le Pliage bags

is the representativeproducts be loved by lots women in the world. Now you can choose and

buy Le Pliage bags

with cheap price in our site. And we think you will love

longchamp le pliage bag

right now.

Mulberry Alexa
Buy mulberry alexa bags onlineWhich bag is the hottest bag in 2011? We believe it is

Mulberry Alexa

.

Mulberry Alexa

is named by the England 'IT' girl and has been loved for it is

Mulberry spirit

which is grace and simple. Wanna buy a new

Mulberry Alexa bags

for sale now? You can go to check various

Mulberry Alexa bags

in our site.

Mulberry bag

will be your wonderful friend.

 
 
 
Siapa yang mengawasi barangan berharga anda di saat anda membaca risalah ini? Sesetengah barangan adalah terlalu bernilai atau terlalu penting untuk ditinggalkan di rumah. Fikirkan, bagaimana jika barangan anda ini hilang:

- Barangan Kemas
- Sijil Kelahiran Dan Perkahwinan
- Koleksi Syiling/Setem
- Harta Peninggalan Keluarga
- Sijil Saham dan Bon
- Pasport

Sesetengah benda tidak dapat ditukar ganti.


Lindungi Barangan Tersebut Dalam Peti Simpanan Selamat

Mengapa harus bimbang akan keselamatannya sekiranya anda boleh menyewa Peti Simpanan Selamat daripada Royal Safe Deposit Boxes.

Berminat?

Sementara anda memikirkannya, izinkan kami menjawab beberapa persoalan yang mungkin bermain di fikiran anda.

Adakah Peti Simpanan Selamat ini kalis api?
Ya, semua peti keselamatan di bilik kebal kami adalah kalis api.

Adakah orang lain boleh mengakses Peti Simpanan Selamat saya?
Hanya setelah RSDB berpuas hati bahawa mereka diberi kebenaran oleh anda atau atas kebenaran undang-undang atau dalam kes-kes khas seperti bila perjanjian sewaan dibatalkan/tamat.

Jika saya kehilangan kunci, bolehkah orang yang menemui kunci tersebut membuka peti simpanan saya?
Tidak. Sebelum seseorang itu dibenarkan untuk mengakses peti simpanan, identitinya wajib disahkan dahulu oleh RSDB.

Apakah yang perlu saya lakukan sekiranya kehilangan kunci?
Anda perlu lapurkan dengan sertmerta (walaupun kehilangan satu kunci sahaja) kepada pihak kami melalui nombor telepon +603 5631 0110 dan sms kepada +6017 3422880 dengan memaklumkan Nama Penyewa dan Nombor Peti.

Adakah RSDB menyimpan kunci spare?
Tidak. Kami tidak menyimpan sebarang kunci spare bagi peti anda.

Apa akan berlaku bila saya kehilangan kunci saya?
Kami akan mengaturkan temu janji dengan technician dari Chubb Safes dan anda untuk hadir bersama bagi techician memecah buka mangga peti anda dan gantikan dengan yang baru. Semua perbelanjaan akan di tanggungan oleh anda.

Bolehkah orang lain melihat kandungan Peti Simpanan Selamat saya?
Tidak boleh. Kecuali jika dibenarkan oleh undang-undang atau oleh anda sendiri. Barangan anda disimpan dalam bekas bertutup yang kemudiannya diletakkan ke dalam peti simpanan dan anda mempunyai privasi sepenuhnya ketika mengakses barangan anda. Anda juga boleh mengunci bekas simpanan tersebut menggunakan kunci anda sendiri dan semestinya hanya anda yang menyimpan kunci tersebut.

Bolehkah staf RSDB membuka Peti Simpanan Selamat saya?
Tidak boleh. Kunci yang digunakan oleh staff yang mengawal Peti Simpanan Selamat tidak boleh digunakan untuk membuka mana-mana peti simpanan. Kunci tersebut hanya digunakan untuk membolehkan kunci anda berfungsi.

Mengapa perlu menyewa Peti Simpanan Selamat?
Ia adalah tempat yang sesuai dijadikan tempat menyimpan barangan penting yang sukar dan mustahil ditukar ganti. Peti Simpanan Selamat menawarkan privasi (hanya anda yang mengetahui isi kandungannya) dan keselamatan. Walaupun ramai yang suka menyimpan barangan berharga mereka di lokasi berhampiran seperti di dalam almari, peti besi dan kabinet fail di rumah atau di pejabat, lokasi ini mungkin tidak kalis api, air atau rompakan.

Apakah barangan yang patut disimpan dalam Peti Simpanan Selamat?
Sebarang barangan peribadi yang mampu membuatkan anda berkata "Jika kehilangannya, saya akan menghadapi masalah besar". Dokumen-dokumen penting yang boleh dipertimbangkan untuk disimpan di dalam Peti Simpanan Selamat anda: Salinan asal polisi insuran, rekod keluarga seperti sijil kelahiran, perkahwinan dan kematian, dokumen perjanjian asal pewarisan, geran, gadai janji, sewaan dan kontrak-kontrak lain; sijil saham, bon dan simpanan tetap. Barangan berharga lain yang layak disediakan ruang di dalam peti tersebut termasuklah barangan kemas, pingat kebesaran, setem yang jarang ditemui dan koleksi lain, filem bagi foto yang tidak dapat ditukar ganti, Video atau gambar isi rumah untuk tuntutan insuran (dalamkes kecurian, kebakaran dan kerosakan). DVD, CD atau piring hitam lama yang mempunyai nilai sentimental yang tinggi.

Pasport adalah salah satu dokumen yang paling dicari oleh pendatang tanpa izin. Pasport Malaysia boleh dijual antara RM 50 ke RM 60 ribu di pasaran gelap. Menggantikannya dengan yang baru akan melibatkan proses yang rumit.

Arkitek dan Jurutera mungkin ingin menyimpan lukisan teknikal, pelan dsb. Jurutera sistem dan golongan profesional lain boleh menyimpan fail dan cekera liut (CDs) milik mereka atau pelanggan mereka.

Peguam mungkin ingin menyimpan fail dan dokumen sulit, bahan bukti, eksibit dsb.

Ahli perniagaan mungkin ingin menyimpan fail dan dokumen sulit, rekod syarikat, perjanjian, dan rekod mesyuarat penting.

Individu atau sesiapa yang berurusan dengan jongkong emas/perak, syiling emas/perak, dinar emas dan kepingan emas, dsb.

Pengalaman menunjukkan pencuri akan mengeledah setiap inci rumah dimasuki, oleh yang demikian, menyimpan barangan berharga tersebut, yang mungkin merupakan simpanan atau pelaburan anda seumur hidup, dalam pakaian dalam, stoking, bekas bawang, peti sejuk atau kotak ubat nenek bukanlah satu tindakan yang bijak.

Jika anda dapat memikirkan satu lokasi yang sukar ditemui, pencuri juga boleh mencari barangan tersebut di tempat yang tidak terfikirkan.

OK, apa yang tidak sepatutnya disimpan di dalam Peti Simpanan Selamat?
Ini hanya berkaitan jika anda menyewa peti simpanan di bank.
Apa sahaja yang anda mungkin perlukan semasa kecemasan tidak sesuai disimpan dalam Peti Simpanan Selamat bank kerana ia tidak berurus niaga pada waktu malam, hujung minggu dan semasa cuti umum. Sebagai contoh: Surat asal Kuasa Wakil (surat pemberian kuasa oleh anda kepada individu lain untuk menjalankan tansaksi perniagaan bagi pihak anda), pasport (untuk perjalanan kecemasan), direktif rawatan perubatan jika anda jatuh sakit atau menjadi lumpuh secara tiba-tiba, atau arahan pengurusan jenazah dan pengebumian yang anda keluarkan. Anda harus mempertimbangkan untuk memajukan salinan asal kepada peguam dan menyimpan salinannya di Peti Simpanan Selamat atau kepada kawan rapat/saudara mara.

Dengan RSDB anda tidak perlu risau tentang perkhidmatan kami ditutup pada sebarang waktu kerana waktu urusniaga kami memudahkan akses kepada peti simpanan anda.

Jika saya ada wasiat, bolehkah ia disimpan dalam Peti Simpanan Selamat saya?
Sama ada wasiat anda disimpan di bank atau di tempat lain seperti peguam anda, ia adalah bergantung kepada siapa yang mempunyai kebenaran untuk mengakses peti simpanan anda bila ada keperluan. Yang terbaik, individu yang dinamakan untuk menjaga hal ehwal kewangan anda selepas anda meninggal dunia (iaitu "Pemegang amanah" atau "wakil peribadi") seharusnya boleh mengakses wasiat asal (salinan adalah tidak sah) dengan kadar segera. Secara perbandingan, adalah mudah bagi penyewa bersama, ahli keluarga atau pemegang amanah untuk mendapatkan wasiat tersebut atau dokumen lain (seperti polisi insuran nyawa dan arahan pengebumian) dari peti simpanan orang yang telah meninggal dunia. Oleh sebab itu, ia mungkin idea yang baik untuk menyimpan wasiat anda dalam peti simpanan.

Walau bagaimanapun, jika disimpan di bank, anda hanya boleh mengaksesnya ketika waktu bekerja bank dan ini mungkin menimbulkan kesukaran dan kelewatan yang tidak seharusnya. Oleh sebab itu, anda perlu memilih RSDB.


Akses oleh pihak ketiga

Bolehkah saya mengaturkan agar individu lain mempunyai akses ke atas Peti Simpanan Selamat saya di waktu Kecemasan?
Boleh. Anda boleh menyewa Peti Simpanan Selamat secara bersama dengan pasangan atau orang lain yang akan melayakkan mereka akses sepenuhnya ke atas peti simpanan tersebut. (Amaran: Hanya dengan memberi kunci kepada seseorang idak akan melayakkanya untuk mangakses peti simpanan anda. Individu berkenaan perlu menandatangai kontrak sewaan sebagai penyewa bersama). Sebagai pilihan, anda boleh melantik "timbalan" atau "agen" (BUKAN Surat Kuasa Wakil) yang akan layak mengakses Peti Simpanan Selamat anda. Timbalan/agen dan Surat Kuasa Wakil am adalah serupa dari segi anda boleh memberi kebenaran atau menarikya semula pada bila-bila masa, dan perlantikan itu tamat apabila anda menjadi hilang upaya atau mati. Perbezaan utama adalah, pelantikan timbalan atau agen dibuat dengan kehadiran penyewa dan staf kami, yang memberikan kami lebih jaminan berkaitan kesahan kebenaran tersebut. Ramai yang merasa terperanjat apabila mengetahui Surat Kuasa Wakil tidak boleh dijadikan dokumen yang membenarkan akses kepada Peti Simpanan Selamat. Kita tidak mempunyai cara untuk mengetahui sama ada Surat Kuasa Wakil itu masih berkuat kuasa atau adakah penyewa berada dalam keadaan waras semasa menandatangainya.

Bolehkah pihak penguat kuasa mengakses Peti Simpanan Selamat tanpa pengetahuan atau kebenaran saya?
Walau bagaimanapun, agensi penguat kuasa perlu membuktikan kepada mahkamah bahawa mereka benar-benar percaya anda ada menyimpan barangan larangan dari segi undang-undang. Mereka mungkin perlu membawa anda ke mahkamah dan dengan ini secara langsung adalah terpulang kepada anda samada anda membenarkan atau akan menentang perintah tersebut.

Walau bagaimanapun, agensi penguat kuasa perlu membuktikan kepada mahkamah bahawa mereka benar-benar percaya anda ada menyimpan barangan larangan dari segi undang-undang. Mereka mungkin perlu membawa anda ke mahkamah dan dengan ini secara langsung adalah terpulang kepada anda samada anda membenarkan atau akan menentang perintah tersebut.

Bolehkah Peti Simpanan Selamat diisytihar sebagai "ditinggalkan" dan isi kandungannya diserahkan kepada kerajaan?
Boleh, tapi hanya jika anda tidak membayar yuran sewaan dan ia menjadi tertunggak (seperti dinyatakan dalam perjanjian sewaan) dan hanya selepas usaha untuk memaklum dan menemui anda terbukti gagal. Dalam kes sebegini, Peti Simpanan Selamat anda akan dilaporkan sebagai ditinggalkan dan kandungannya akan diserahkan kepada pejabat yang menguruskan harta yang tidak dituntut. Lazimnya, keadaan ini berlaku kerana kematian penyewa dan waris tidak mempunyai pengetahuan tentang peti tersebut dan kandungannya. Sungguhpun begitu, jika kerajaan telah menjual barangan anda yang tidak dituntut sekalipun, anda atau waris anda masih berhak untuk menuntutnya kembali dalam bentuk jumlah nilai yang sama.


 

AA jack wills outlet - http://www.fashionclothingoutlets.co.uk/
M superdry sale - http://www.fashionclothingoutlets.co.uk/
N hollister outlet - http://www.fashionclothingoutlets.co.uk/
Q abercrombie and fitch outlet - http://www.fashionclothingoutlets.co.uk/
L http://www.fashionclothingoutlets.co.uk/ - http://www.fashionclothingoutlets.co.uk/

cheap ugg boots
ugg boots on sale
ugg boots clearance
uggs on sale
http://www.businesspme.com/uggsonsale.php
Sac Hermes Pas Cher
Beats By Dre Pas Cher
Beats By Dre
Beats By Dre Pas Cher
sac lancel pas cher - http://www.saclancelcom.com/
sac lancel - http://www.saclancelcom.com/
lancel pas cher - http://www.saclancelcom.com/
http://www.saclancelcom.com/ - sac lancel store
Moncler Pas Cher
Moncler Pas Cher
beats by dre pas cher
by dre pas cher
http://www.bydrepascher.com/
lancel pas cher
BRACEL chan luu bracelet - http://www.salesbraceletcom.com/
LOPDJF chan luu bracelets - http://www.salesbraceletcom.com/
DSFKSF Women's Chan Luu Wrap Bracelets - http://www.salesbraceletcom.com/
JDJFJFJ chan luu sale - http://www.salesbraceletcom.com/

AA cheap ugg boots
GH ugg boots clearance
L uggs on sale - http://www.salebootsforsale.com
M cheap uggs on sale - http://www.salebootsforsale.com
N ugg boots on sale - http://www.salebootsforsale.com
Q outlet uggs on sale - http://www.salebootsforsale.com
A http://www.salebootsforsale.com - http://www.salebootsforsale.com
Z ugg boots on sale - http://www.cheapbootsonsalee.com/
S cheap ugg boots sale - http://www.cheapbootsonsalee.com/
F uggs for cheap - http://www.cheapbootsonsalee.com/
Huggs on sale - http://www.cheapbootsonsalee.com/
G http://www.cheapbootsonsalee.com/ - http://www.cheapbootsonsalee.com/

ww uggs for men - http://www.outletbootsforsale.com/
QQ ugg boots for kids - http://www.outletbootsforsale.com/
NN ugg boots on sale - http://www.outletbootsforsale.com/
LL uggs on sale - http://www.outletbootsforsale.com/
PP uggs outlet - http://www.outletbootsforsale.com/
OI cheap ugg boots sale - http://www.outletbootsforsale.com/
UU uggs on sale - http://www.cheapbootsonsalej.com/:
YY cheap ugg boots sale - http://www.cheapbootsonsalej.com/:
TT cheap ugg boots - http://www.cheapbootsonsalej.com/:
TT ugg boots on sale - http://www.cheapbootsonsalej.com/:
FF http://www.cheapbootsonsalej.com/ - http://www.cheapbootsonsalej.com/:

patrick willis jerseys
Beats By Dre Pas Cher
cheap oakley sunglasses - http://www.cheapoakleysunglassesg.com/
cheap oakley sunglasses - http://www.cheapoakleysunglassesj.com/
ugg boots on clearance
ugg boots clearance
jack wills outlet
Moncler Pas Cher
Nike Requin Tn
jack wills outlet
jack wills outlet
ugg boots on sale
Moncler Pas Cher
tn requin pas cher - http://www.requin-tn-pas-chers.net/
tn pas cher - http://www.requin-tn-pas-chers.net/
nike tn requin - http://www.requin-tn-pas-chers.net/
Nike Tn Requin Pas Cher - http://niketnrequinpascherss.webnode.fr/
Chaussure Nike Requin Tn Pas Cher - http://chaussurenikerequintn.webnode.fr/
Nike Requin Tn Pas Cher - http://chaussurenikerequintn.webnode.fr/
Tn Pas Cher - http://chaussurenikerequintn.webnode.fr/

 
RS Gold